Home

 
 

Yrityksille

Haluatteko tilaisuuteenne maailmanluokan viihdettä?

Tapahtumiin

Oli kyseessä sitten asiakastilaisuus tai pikkujoulut on juhlien tärkein tavoite jättää positiivinen kuva yrityksestänne kaikille osanottajille. Paras tapa tähän on ottaa jo juhlien suunnitteluvaiheessa mukaan viihdealan ammattilainen.

Lue lisää

Messuille

Voin auttaa yritystänne tuomaan lisää väkeä standillenne lisäten siten sen kannattavuutta. Pystyn varmistamaan, että useammat ihmiset tulevat luoksenne ja kysyvät enemmän kysymyksiä yrityksestänne ja tuotteestanne.

Lue lisää

Juhliin


Onko teillä tulossa syntymäpäivät, häät tai muut juhlat? Haluatteko, että vieraillanne on hauskaa ja, että he muistelevat juhlianne vielä pitkään jälkeenpäin? Komiikkaa sisältävä taikaesitys on ratkaisu joka saa aikaan juuri sen!

Lue lisää

Erikois-
tilauksesta


Ovat kyseessä sitten teemaesitykset, tuotelanseeraukset tai vaikka mielenkiintoinen "ilta huijarin kanssa"-esitys, niin kanssani saatte kehitettyä ideanne toimivaksi konseptiksi!

Lue lisää

Lapsille

Taikuus avaa lasten mielen sille, että kaikki on mahdollista, jos siihen vain tarpeeksi pyrkii ja uskoo. Siksi taikaesitys lapsille onkin niin tärkeää tehdä sydämellä!

Lue lisää

Ota yhteyttä
Contact

+358 40 760 4376 taikuri@samipaavola.fi